$

Cheesecake «αλλιώς»

Συνταγές

Υλικά

κουτιά μπισκότα digestive ARISTA

120 γρ. βούτυρο κρύο

2 φακελάκια φρουί ζελέ φράουλα ARISTA

1 κουτί γάλα εβαπορέ light (κρύο)

2 κούπες φράουλες

2 κ.σ. ζάχαρη

1 βανίλια

500 ml νερό

1 βάση με τσέρκι

Οδηγίες

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα μπισκότα και το βούτυρο και τα χτυπάμε έως ότου γίνουν σκόνη.

Στρώνουμε το μείγμα και το πιέζουμε να γίνει τάρτα σε μια βάση με τσέρκι και το βάζουμε στο ψυγείο, για 60 λεπτά.

Στην συνεχεία διαλύουμε το 1 ½ φακελάκι ζελέ σε 300 ml βραστό νερό και προσθέτουμε 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη και το αφήνουμε να κρυώσει (θερμοκρασία δωματίου).

Αφού κρυώσει προσθέτουμε το κρύο εβαπορέ με 1 βανίλια και το χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.

Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στην βάση μας και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.

Στο μεταξύ πολτοποιούμε τις φράουλες, βάζουμε τον πολτό σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 1 κ. σ. ζάχαρη, 200 ml νερό και το υπόλοιπο φακελάκι ζελέ που μας έχει απομείνει και βράζουμε έως ότου κοχλάσει.

Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε πάνω στην κρύα και σταθεροποιημένη κρεμά.

Το γλυκό μας είναι έτοιμο.

 

Based on: cookpad

Share

Order Form

Want the product? Fill in the order form below.