$

Σφολιατάκια με μπέικον και κεφαλοτύρι

Συνταγές

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας κατεψυγμένο ARISTA

1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις ARISTA

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τομάτας κονκασέ ARISTA

100γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα ARISTA

150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ARISTA

5 φέτες gouda ARISTA

10 φέτες μπέικον ARISTA

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170˚C.

Αλευρώνουμε τον πάγκο εργασίας μας και απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας.

Απλώνουμε τη σάλτσα τομάτας στη ζύμη.

Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί καλύπτοντας όλη την επιφάνεια της ζύμης.

Προσθέτουμε κατά μήκος της ζύμης το μπέικον, το κασέρι και τα μανιτάρια.

Τυλίγουμε τη ζύμη , ώστε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο ρολό.

Την τοποθετούμε σε ζελατίνα και τη βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.

Με ένα μαχαίρι κόβουμε 12 κομμάτια.

Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί και απλώνουμε τα ρολάκια που έχουμε κόψει, αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση περίπου 2 εκ. ώστε να φουσκώσουν χωρίς να κολλήσουν μεταξύ τους.

Ψήνουμε για 10-15′ μέχρι τα ρολάκια να φουσκώσουν και να ροδίσουν ελαφρά.

 

Based on: info kids

Share

Order Form

Want the product? Fill in the order form below.