$

Κριθαρότο με μανιτάρια

Συνταγές

Υλικά

  • 1 κούπα Arista κριθαράκι μέτριο
  • 150 γρ. Arista γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κύβους
  • 200 γρ. Arista μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. ψιλοκομμένα τοματακια
  • 4 κ.σ Arista ελαιόλαδο εξ. Παρθένο
  • 2 κούπες ζωμό βοδινό
  • Arista αλάτι
  • Arista πιπέρι μαύρο
  • λίγο λευκό κρασί

 

Για το σερβίρισμα…

  • Arista κεφαλοτύρι τριμμένο
  • μαϊντανό κομμένο

 

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι, τα μανιτάρια και την γαλοπούλα μέχρι να ροδίσουν.

Προσθέτουμε το κριθαράκι, σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί βάζουμε τον ζωμό με τα ψιλοκομμένα τοματακια.

Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα περίπου για 20΄λεπτα.

Προσθέτουμε  αλάτι  πιπέρι και αποσύρουμε από την φωτιά.

Το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε με το τριμμένο κεφαλοτύρι και μαϊντανό.

Share

Order Form

Want the product? Fill in the order form below.