ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γνωρίστε τα Προϊόντα ARISTA

Prod_HomeNew

ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΑ

Προσαρμοσμενη στις Αναγκες των Καταναλωτων του Σημερα

Aristes Συνταγές

Ανακαλύψτε και Γευτείτε πεντανόστιμες συνταγές με μοναδικά και εκλεκτά προϊόντα ARISTA.

Πορτοκαλόπιτα

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
500 γρ. φύλλο κρούστας ARISTA
250 ml. αραβοσιτέλαιο ARISTA
160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
350 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 μεγάλα πορτοκάλια ακέρωτα (χυμό και ξύσμα)
3 μεγάλα αυγά ARISTA
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder

Για το Σιρόπι :
450 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
350 ml. νερό
200 ml. χυμό πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε λωρίδες και τα αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά να στεγνώσουν σε μια καθαρή πετσέτα.
Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη με το λάδι και προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα από τα πορτοκάλια, το γιαούρτι, το baking και ανακατεύουμε απαλά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ξεραμένα φύλλα κρούστας αφού πρώτα τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Ρίχνουμε το μείγμα σε καλά λαδωμένο ταψί μετρίου μεγέθους και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφήνουμε την πορτοκαλόπιτα να κρυώσει καλά.
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 6 λεπτά και περιχύνουμε την κρύα πορτοκαλόπιτα με το καυτό σιρόπι.

$

Κοτόπουλο με ρύζι στη γάστρα

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1 ½ κιλό κοτόπουλο
250 γρ. μανιτάρια κομμένα ARISTA
140 γρ. ρύζι μπονετ ARISTA
1 κύβο κότα
100 γρ. ελαιόλαδο ARISTA
2 κ. σ μουστάρδα ARISTA
Χυμό από ένα λεμόνι
1 ½ λίτρο ζεστό νερό
αλάτι ARISTA
μαύρο πιπέρι ARISTA
ρίγανη ARISTA
Συνοδεύεται με :
Τριμμένο κεφαλοτύρι ARISTA

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το ελαιόλαδο με την μουστάρδα και τον χυμό από το λεμόνι .Τοποθετούμε το κοτόπουλο στην γάστρα και το περιχύνουμε με το μείγμα.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη προσθέτουμε 1 λίτρο ζεστό νερό με το κύβο και το βάζουμε στον φούρνο, στους 200ο βαθμούς ,για 60΄λεπτα περίπου.

Προσθέτουμε το ρύζι με ½ λίτρο ζεστό νερό και τα μανιτάρια. Το αφήνουμε κλειστό μέσα στην γάστρα ακόμα 25’ λεπτά.

Ανοίγουμε τη γάστρα μόλις το κοτόπουλο ροδίσει το φαγητό μας είναι έτοιμο…

$

Σαλάτα με αβοκάντο

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 μαρούλι
200 γρ γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή ARISTA (κομμένη σε κύβους)
100 γρ. τοματινια
1 αβοκάντο κομμένο σε μικρά κομμάτια
100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι ARISTA
100 γρ. ξηροί καρποί (καθαρισμένα)
4 κ.σ. ελαιόλαδο ARISTA
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
½ κ.γλ. αλάτι ARISTA
¼ κ.γλ. πιπέρι ARISTA

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Πλένουμε προσεκτικά το μαρούλι, το κόβουμε με το χέρι και το τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα.

Προσθέτουμε το αβοκάντο, τη γαλοπούλα, και τα τοματίνια.

Σε ένα μπολ, χτυπάμε καλά το λάδι με το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και περιχύνουμε την σαλάτα.

Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και τους ξηρούς καρπούς.

$

Καταχωρήστε το email σας και μάθετε πρώτοι τα ARISTA νέα μας.

Επικοινωνια

Δ.Α.13, Ο.Τ.31, Β’ Φάση, Τ.Κ. 570 22, Τ.Θ. 1076 ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Δήμος Δέλτα, Ν. Θεσσαλονίκης