ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γνωρίστε τα Προϊόντα ARISTA

4546

ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΑ

Προσαρμοσμενη στις Αναγκες των Καταναλωτων του Σημερα

shop_2

Aristes Συνταγές

Ανακαλύψτε και Γευτείτε πεντανόστιμες συνταγές με μοναδικά και εκλεκτά προϊόντα ARISTA.

Αλμυρή κολοκυθόπιτα

Πολύ πολύ πολύ νόστιμη κολοκυθόπιτα με πράσινα κολοκυθάκια!

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη Ζύμη

  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλυτζ. λάδι
  • 1 1/2 φλυτζ.νερό χλιαρό
  • 1 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι

Για τη Γέμιση

  • 1 κιλό κολοκύθια πράσινα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ή 1 ξερό
  • 1 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
  • 250 γραμμ. τυρί φέτα
  • λίγο ανθότυρο
  • 2 αυγά
  • μάραθο και άνιθο κατά βούληση
Πώς το κάνουμε:
  1. Ανακατεύουμε το αλέυρι με το λάδι, να λαδωθεί παντού το αλέυρι ώσπου να γίνουν «γρομπαλάκια». Ανακατευουμε το νερό με το αλάτι ώσπου να λιώσει. Τα προσθέτουμε όλα μαζί και με τον πλάστη κανουμε 5 φύλλα.
  2. Τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια και τα κολοκύθια και ψιλοκόβουμε τον άνιθο και το μάραθο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα «στίβουμε» ώστε να φύγουν τα ζουμιά.
  3. Χτυπάμε τα αυγά και την τριμμένη φρυγανιά. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και αναμιγνύουμε ώστε να ετοιμαστεί η γέμιση.
  4. Λαδώνουμε το ταψί μας. Βάζουμε κάτω 2 φύλλα και μια στρώση από τη γέμιση. Βάζουμε άλλο ένα φύλλο, άλλη μια στρώση γέμιση και πάνω πάνω τα τελευταία δύο φύλλα.
  5. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και νερό
  6. Ψήνουμε στους 180 για καμία ώρα.

Καλή όρεξη!

Πηγή: sintagespareas.gr

$

Apple crumble

Ελαφρύ και νόστιμο γλυκό! Ζουμερά μήλα και μπισκοτένια ζύμη, σα μηλόπιτα στο πιο απλό!

Τι χρειαζόμαστε:

Για το κραμπλ:

  • 35 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 35 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 20 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 35 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο

Για τη γέμιση:

  • 400 γρ. μήλα, αποφλοιωμένα, κομμένα στα τέσσερα
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό

Πώς το κάνουμε:

1) Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 °C. Ετοιμάστε τα μήλα.
2) Βάλτε τα μήλα σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το νερό. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά
3) και τοποθετήστε τα σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος.
4) Τοποθετήστε το αλεύρι και τη βρώμη σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Κόψτε τη μαργαρίνη (ή το βούτυρο) σε μικρούς κύβους και προσθέστε την στο αλεύρι. Ανακατέψτε με τα δάχτυλά σας μέχρι να μοιάζει η υφή με ψίχουλο. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε.
5) Καλύψτε το φρούτο με το κραμπλ.
6) Ψήστε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η ζύμη.

Πηγή: sintagespareas.gr

$

Fitness σαλάτα με Κουσκούς

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2-3 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1-2 καρότα κομμένα ζουλιέν
  • 2 πιπεριές κομμένες ζουλιέν
  • 1 φρεσκο κρεμμυδι σε λεπτες ροδελες
  • 10-12 ντοματάκια cherry, κομμένα στη μέση
  • 4-5 κουταλιές Σπορέλαιο
  • 60ml χυμό πορτοκαλιού
  • 1/2 κούπα ρεβύθια (βρασμένα και στραγγισμένα)
  • χυμός από 1 λάιμ
  • αλάτι-πιπέρι-λίγο κύμινο
  • μισό ματσάκι Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 125 γρ. Κουσκούς
  • 250ml ζωμός λαχανικών

Πώς το κάνουμε:

  1. Προσθέτουμε στo τηγανι δυο κουταλιές λάδι και σωτάρουμε τα μανιτάρια, τα καρότα, τις πιπεριές και το κρεμμυδι.
  2. Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και προσθέτουμε τα ρεβύθια και τα ντοματάκια.
  3. Τα κατεβάζουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο λάδι, αλατι, πιπέρι, το κύμινο και τον μαιντανο.
  4. Bάζουμε το κουσκούς σε ενα μπωλ, ζεσταινουμε το ζωμό λαχανικών, το ρίχνουμε πάνω από το κουσκούς, καλύπτουμε το μπωλ με μεμβράνη και το αφήνουμε για 5 λεπτά να πιει το ζωμο.
  5. Ανακατεύουμε τα λαχανικα προσεκτικά στο κουσκούς και σερβιρετε!

Καλή όρεξη!

Πηγή:sintagespareas.gr

$

Newsletter_layer

Καταχωρήστε το email σας και μάθετε πρώτοι τα ARISTA νέα μας.

Untitled-2

Νέοι χυμοί ARISTA 250ml

Απολαύστε τους νέους χυμούς ARISTA 250ml: Ανάμικτος με γεύση μήλο, σταφύλι & φράουλα Ανάμικτος με γεύση μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο & [...]

Επικοινωνια

Δ.Α.13, Ο.Τ.31, Β’ Φάση, Τ.Κ. 570 22, Τ.Θ. 1076 ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Δήμος Δέλτα, Ν. Θεσσαλονίκης